Tjelohranitelj Kylie Jenner ne želi potvrditi da nije otac male Stormi

Piše: Redakcija

Tim Chung, tjelohranitelj Kylie Jenner na kojeg je Internet bacio sumnju da je otac male Stormi, dao je novi povod tračevima.

Kao da prašina oko očinstva male Stormi Webster nije dovoljno velika, Tim Chung dao je još “mesa” medijima.

Naime, ovaj policajac fotografiran je u Los Angelesu i umjesto da jasno negira glasine on je dao vrlo upitnu izjavu. Na pitanje o tome je li otac Kylieinog djeteta Chung je diplomatski izjavio:

– Ne mogu odgovoriti na to pitanje.

Cijela afera vezana uz očinstvo Stormi Webster paše tjelohranitelju jer, čini se, je nova zvijezda rođena. Svi su poludili za Timom Chungom jer, osim što Stormi liči na njega, on liči na pravog modela.

https://www.instagram.com/p/Bin08irBoDF/?utm_source=ig_embed

 

Njegov je broj pratitelja na Instagramu porastao na 600 hiljada od skandala sa Kylie. Sve vrijeme je na meti novinara i okružen fotoaparatima, a moramo priznati da Tim na slikama izgleda više kao novi celebrity nego jedan policajac.

https://www.instagram.com/p/Bhz5CDohKuU/?taken-by=timmm.c

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti