Rihanna: Manijak provalio u kuću u Los Angelesu

Piše: Redakcija

Iako ovo nije prvi put da ima posla s posrnulim obožavateljima, pjevačica je sigurno u šoku nakon što joj je manijak provalio u kuću u Los Angelesu.

Policajci su okružili Rihannin posjed nakon što su saznali da je provalnik onesposobio alarm u njenoj kući u Los Angelesu. Tamo ih je dočekao Rihannin posrnuli obožavatelj koji je čak i prespavao u njenoj kući.

Nakon što je izašao iz kuće policajci su ga morali svladati šokerom kako bi ga odveli u policijsko auto. Potvrđeno je da se radi o 26-godišnjaku Leonardu Leonu iz Orange Countyja.

TMZ tvrdi da je provalnik potvrdio da je “samo htio spavati s njom”. Leonardo je dobio presudu za krivično djelo uhođenja te puštanje iz pritvora uz jamčevinu od 150 hiljada dolara.

Na sreću, Rihanna u to vrijeme nije bila u Los Angelesu, već u New Yorku povodom svečane Met Gale.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti