Lice djevojčice: Heidi Klum i u petoj deceniji izgleda fantastično

Piše: Redakcija

Devedesetih godina je bila jedan od najtraženijih supermodela, a i u 44. godini izgleda fantastično.

A Heidi Klum sada nas je na svom Instagramu još jednom podsjetila zašto su iza nje desetljeća uspješne manekenske karijere, ali i da nije ni blizu mirovini. Atraktivna Njemica na društvenoj mreži objavila je izazovni selfie na kojem pozira bez grudnjaka, no svu pažnju s bujnog poprsja skrenulo je njezino lice bez trunke šminke.

View this post on Instagram

Catching the last Sun-rays of the day ☀️😊

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Iako se manekenka omotala šarenim ručnikom, jasno se vidi da je u toplesu, ali najviše komplimenata dobila je na račun svog mladolikog izgleda. Nije se čak trebala ni počešljati da bi u manje od dana njezina fotka skupila više od 100 hiljada lajkova. A sada nam je i puno jasnije zašto je pronašla 16 godina mlađeg dečka jer i sama izgleda tako, piše Index.hr.
 Podsjetimo, početkom aprila ove godine, Heidi je poljupcima na odmoru u meksičkom Cabu potvrdila vezu s 28-godišnjim muzičarom Tomom Kaulitzom, članom boy benda Tokio Hotel, s kojim ljubav očito cvjeta jer slavna manekenka -veteranka blista.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti