Sofia Vergara stavila obline u drugi plan i izgleda fenomenalno

Piše: Redakcija
Na losanđeleskoj premijeri novog filma ‘Solo: Priča iz Ratova zvijezda’ bilo je poprilično uzbudljivo. Kada se slavna ljepotica Sofia Vergara pojavila na crvenom tepihu ispred kina El Capitan, svi drugi su odjednom pali u drugi plan. Glumica je stigla u društvu supruga Joe Manganiello koji je redovito prati na javnim pojavljivanjima, kao i ona njega.

Zaljubljeni golupčići svima su dali do znanja kako ljubavi u njihovom braku ne manjka, držeći se sve vrijeme za ruke, dok je 41-godišnji glumac svoju četiri godine stariju suprugu nježno obgrlio oko struka. Jedna od najljepših žena svijeta, koja je ulogom u seriji ‘Moderna porodica’ stekla svjetsku slavu i titulu najplaćenije televizijske glumice šestu godinu zaredom, plijenila je izgledom na crvenom tepihu.

Sofia Vergara

Sofia Vergara

Sofia Vergara

 

Iako slavna Kolumbijka nije na ti s modom te nerijetko odabire seksi odjevne komade koji pretjerano naglašavaju obline, ovog je puta lijepa glumica bila besprijekorno obučena od glave do pete. Slavna brineta izgledala je zanosno u raskošnoj slojevitoj haljini bez rukava, elegantnog ‘A’ kroja, s potpisom Oscara de la Rente.

Riječ je o tilastoj midi haljini iz najnovije proljetne kolekcije francuske modne kuće, koju je lijepa Vergara upotpunila crnom Chanel torbicom i sandalama s potplatom, modelom koji slavna glumica obožava nositi. Uz ravno isfeniranu frizuru začešljanu iza ušiju dašak glamura dao je i večernji make up s naglaskom na crveni ruž.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti