Krenula je dalje: Selena Gomez nikad sretnija nakon prekida s Bieberom

Piše: Redakcija

Mnogi su mislili da je njihova ljubav prava, te da su, nakon silnih prekida i pomirbi, napokon shvatili da su stvoreni jedno za drugog. No, čini se da je i za Selenu Gomez i Justina Biebera važnije št će reći porodica. Nakon posljednjeg, navodno i konačnog, prekida, Selena je odlučila krenuti dalje, a izvori bliski pjevačici tvrde kako nikada nije bila sretnija.

Selena Gomez

– Selena je napokon počela gledati izvan okvira svoje veze. Napokon je shvatila da su joj važniji sreća, kao i odobrenje porodice i prijatelja, nego da bude sa Justinom, u čemu je niko ne podržava. Zbog svega toga je itekako sretna. Osjeća se moćnije nego ikada te se veseli novom poglavlju u svom životu – otkrio je izvor blizak Seleni Gomez.

Posljednji put par je svoju vezu obnovio pred kraj 2017. godine, nakon što je Selena prekinula vezu s reperom The Weekndom. No, iako su se zaista uživati u svojoj ljubavi, potpisali su još jedan poraz, ponajviše zbog Selenine majke koja nije odobravala njihovu vezu.

– Justinova porodica obožava Selenu, no njena porodica dovela ju je u nezgodnu situaciju da mora birati što joj je važnije, budući da mu više niko ne vjeruje. Selena se trudila uvjeriti svoju porodicu da se Justin promijenio, no oni nisu povjerovali u to.

Selena Gomes i Justin Bieber

Pročitajte još