Khloe Kardashian objavila prvu fotografiju s kćerkicom True

Piše: Lejla Bejdic

Khloe Kardashian se nakon mjesec pauze, koju je uzela zbog rođenja kćeri True, napokon vratila na društvene mreže. Na Snapchatu je objavila prvu fotografiju na kojoj pozira s malenom True, ali je zasad ipak odlučila da je neće pokazati cijelu. 

Prije selfieja Khloe je na Snapchatu pričala o tome kako je napokon počela s treniranjem.

– Teško je ugurati vježbanje između dojenja. Nijedan dan nije isti. True je odlična beba, ali svejedno ne mogu predvidjeti hoće li spavati dva sata u komadu ili će se probuditi jer je gladna – pojasnila je Khloe.

Kardashianka se vratila na društvene mreže tačno mjesec dana nakon porođaja.

– True je stara tačno mjesec tako da je ovo veliki dan za nas obje. Dokumentirat ću svoj povratak u formu, i fizički i psihički. Želim da moja duša, tijelo i um budu u zenu i to sad pokušavam napraviti uz svoju preslatku kćerkicu – objasnila je.

Ipak, svjesna je nekih ograničenja.

– Teško je ufurati se ponovo u vježbanje. U glavi sam snažna, ali fizički nije to isto kao prije. Moje tijelo ne radi ono što mi um govori. Tako da je prava borba, ali tek je prvi dan. Trebam se motivirati – rekla je Khloe.

Otkrila je i neke detalje o tome kakva je True beba.

– Nevjerovatno je slatka i strpljiva. Mogu reći da će biti atletski građena i nevjerovatno snažna. Vrlo je mirna i voli se maziti sa svojim roditeljima – napisala je Khloe na svojoj web stranici.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti