U Avaz Twist Toweru, dizajnerica Hana Sirćo promovirala “Smart bag” torbu

Piše: Redakcija

U prostorijama Avaz Twist Towera mlada dizajnerica Hana Sirćo promovirala je „Smart“ bag torbu. Promociji su prisustvovali brojni predstavnici medija, kao i osobe iz javnog života. Svi prisutni su imali priliku pogledati torbu, te lično se uvjeriti u sve ono što ona posjeduje.

– Ponosna sam što sam uspjela sve sama organizirati, uz pomoć mojih sponzora. Žene su oduševljene torbicom, ne samo svim tim što ona sadrži, već i njenim dizajnom, što mi je veoma drago. Promoviran je i novi dizajn, bijela torbica – kaže Hana za naš magazin.

Na promociji „smart bag“ torbe najavila je i Instagram kampanju.

– Pokrećem Instagram kampanju „H 4 her“. Mnogo ljudi se već odazvalo i žele se uključiti. Kampanja je posvećena jačanju i pružanju podrške svim ženama u svim aspektima života. Kroz kampanju skupljat će se sredstva za Sigurnu kuću. Kampanju će pratiti #herlifeherchoice. Ovdje će se uključiti ne samo žene, već i muškarci. Moj brend je namijenjen za jaku, hrabru, samouvjerenu ženu koja može sve. Zbog toga sam i pokrenula kampanju – kaže Hana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti