Želje i maštarije: Blizanci vole seks igračke, Djevica vezanje, Raka mazite po grudima…

Piše: Redakcija

Ovan

Ovan ima veliku potrebu za adrenalinom. Lud je za jutarnjim seksom, a posebno zadovoljstvo su mu malo grublje igrice. Od mirisa se najviše pali na mošuš.

Bik

Erogena zona ovog horoskopskog znaka predstavlja vrat, tako da ako želite divlji seks znate na koji dio se trebate koncentrirati. Još jedna prednost ovog znaka je čokolada. Bikovi uživaju u ovoj slastici, koja je i jak afrodizijak.

Blizanci

Blizanci vole seks igračke, a što se tiče samog čina seksa, uživaju u strastvenom, brzom, ali i oralnom seksu.

Rak

Rak uživa u dodirima po trbuhu i grudima. Voli seksualne uloge, a idealno mjesto za seks mu je hotelska soba.

Lav

Lav kao i svaki pravi kralj životinja voli dominaciju i strast. Pravi je egzibicionist, uživa u dirty talku, grebanju, seksu na mjestima gdje postoji opasnost da vas neko uhvati. Osim toga uživa i u pohvalama koje mu vi dajete.

Djevica

Za Djevicu je karakteristična suzdržanost, međutim u krevetu ona pokazuje drugo lice. Najviše voli vezanje, često koristi povez preko očiju, a lisice su joj na prvom mjestu.

Vaga

Stražnjica predstavlja erogenu zonu ovog znaka. Uz to Vaga je lud aza maskama i podjelama uloga u krevetu.

Škorpija

Škorpija nema problem s diskrecijom. On će bez problema pristati na seks na javnom mjestu, voli isprobavati različite nove stvari, obožava mističnost, tako da ćete ih nerijetko vidjeti i s maskom.

Strijelac

Strijelac je još jedan avanturistički znak. Vrlo lako se odlučuje za seks na javnom mjestu, kao i za bilo koju seksualnu igru.

Jarac

Jarac mašta o seksu na “visini”. Vjerovatno ste pomislili na razne mogućnosti, ali ako želite svom partneru rođenom u ovom znaku priuštiti najveće zadovoljstvo odvedite ga na zimovanje i iskoristite vrijeme ispred toplog kamina.

Vodolija

Vodenjak uživa u dirty talku. Često vodi ovakve razgovore i voli seks preko telefona. Mašta o trojcu i voli koristiti seks igračke.

Ribe

Erogenu zonu ovog znaka predstavljaju stopala. Kad je riječ o samom seksu, ovaj znak voli snimati svoje seksualne igrice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti