Khloe reagirala na prve paparazzi fotke nakon porođaja: Ne mogu vjerovati kolika sam

Piše: Redakcija

Khloe Kardashin je obožavateljima otkrila da je dobila dozvolu od liječnika da može početi s treninzima te da jedva čeka vratiti se u formu.

Otkad je rodila svoje prvo dijete, kćerkicu True, Khloe Kardashian povukla se iz javnosti, a obožavatelji s nestrpljenjem čekaju prve fotografije – što malene True, što same Khloe.

Ipak, paparazzi su je uspjeli snimiti u prvoj šetnji s bebicom, a Khloe je ostala pomalo šokirana viđenim.

 

Prikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na Twitteru

molly@dyonvi

i’m absolutely pro plastic surgery but Khloe Kardashian completely ruined herself i wish someone stopped her honestly

– Kad sam vidjela samu sebe na tim fotografijama, nisam mogla vjerovati kolika mi je guza! Jedva čekam početi vježbati i imati tijelo kakvo sam imala prije trudnoće –  požalila se Khloe na svojoj web stranici.

Iako ju je Tristan prevario dva dana prije nego što je rodila, Khloe se još uvijek po tom pitanju nije oglasila i pravi se kao da se ništa ne događa. Fokusirana je na True, ali i na sebe.

– Zapravo sam ponosna na sebe, što nisam tako velika kao što sam mislila da ću biti, ali spremna sam vratiti se u formu i ponovno biti čista u glavi –  zaključila je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti