Tristan prvi put nakon skandala progovorio o kćerkici True

Piše: Redakcija

Tristan Thompson bio je poseban gost u radijskoj emisiji  Road Trippin podcastu Richarda Jeffersona i i Allie Cliftona. Bila je to prilika da prvi put nakon skandala u kojem je otkriveno da je varao Khloe Kardashian, a koji je na vidjelo izašao početkomaprila, progovori o njihovoj kćerki. 

Tristan je tako otkrio da je True zdrava i vesela djevojčica koja odlično napreduje.

– Baby True jede, spava i znate, kaka. To je sve što bebe inače rade – rekao je Tristan. Dodao je da True ima puno kose te zelene oči. Napokon smo tako barem doznali kako True izgleda jer je zasad ni Khloe ni Tristan nisu predstavili javnosti.

Otkrio je i kako je imala 21 inč kada se rodila, odnosno oko 53 centimetara.

– Ona je prva djevojčica u Thompson porodice tako da je to velika stvar –  rekao je tata koji osim True ima i 17-mjesečnog sina Princea Thompsona iz prijašnje veze s Jordan Craig. Thompson je otkrio da ipak postoje razlike kada dobijete kćer i sina.

– Nekako mi se čini kako je s djevojčicom sve ipak puno emotivnije. Sa sinom je više nekako bilo: ‘Hej, frajeru, sve će biti u redu, prestani plakati.” A sa True je to ipak drugačije. Nekako mi to više izgleda kao: Hej, True sve je će biti u redu. Svi smo tu za tebe. Tatica je tu da te nahrani. Vidi, to sam ja! Zabavno je i doista te promjeni –  zaključio je Tristan koji ipak nije komentirao svoj trenutni odnos s Khloe, no čini se da pokušavaju popraviti svoj odnos.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti