Meghan Markle: Buduća princeza dobila figuru u muzeju Madame Tussauds

Piše: Redakcija

Iako će tek 19. maja zvanično postati članica britanske kraljevske porodice, bivša glumica Meghan Markle dobila je svoju figuru u Muzeju voštanih figura  Madame Tussauds. Voštana figura Meghan Markle otkrivena je uoči njenog vjenčanja s princom Harryjem, dok je njegova  figura postavljena  u muzeju uoči njegovog tridesetog rođendana, a sada je “osvježena i dorađena” te postavljena uz Meghan.

Voštana Meghan odjevena je u repliku haljine koju je nosila na dan kada su ona i Harry objavili zaruke. Na stopalima su joj bež cipele, a na ruci replika zaručničkog prstena koji vrijedi više od 55.000 funti.

Obje figure javnosti će biti dostupne od 19. maja, a svi posjetioci koji se zovu Meghan ili Harry mogu besplatno ući u muzej.

Image result for meghan and harry figures

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti