Rita Ora dolazi u Hrvatsku: Uslov predsjednički apartman

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Rita Ora u julu će stići u susjednu Hrvatsku. U posljednjih nekoliko godina Hrvatska je postala domaćin svjetskim muzičkim i glumačkim spisateljskim zvijezdama. Jedna od popularnih “ambasadorica” Hrvatske uskoro će postati i Rita Ora, britanska pjevačica kosovskog porijekla sedmog jula nastupit će kao dio trodnevnog festivala Rise Up u Poreču. Kako saznaje Jutarnji list, odsjest će u porečkom hotelu s četiri zvjezdice okružena prirodom.

Jedini uslov koji je Rita Ora tražila je da dobije predsjednički apartman, a uprkos svom statusu celebrityja,  nije imala nikakvih posebnih zahtjeva. U Hrvatsku će doći privatnim avionom, u pratnji 28 ljudi na sam dan nastupa i zadržat će se samo do idućeg jutra.

Rita Ora

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti