Maja Šuput na odmoru u Italiji: Zaručnik se pobrinuo da obezbijedi stol u elitnom restoranu Gucci Garden

Piše: Redakcija

Pjevačica Maja Šuput godišnji odmor je odlučila provesti u Italiji, u suncem okupanoj Toscani. Prva stanica na njenom putu je grad Firenca u kojoj se upustila u gastronomsku avanturu Guccieve Oisterie. Riječ je o restoranu chefa Massima Bottura koji broji čak tri Michelinove zvjezdice, a čija ponuda može zadovoljiti i ona najzahtjevnija nepca. Lista za rezervaciju se čeka i do nekoliko mjeseci, ali Maja ističe da se njen zaručnik Nenad Tatarinov, pobrinuo kako bi osigurao stol u poznatom bistrou.

Ovaj elitni restoran nalazi se u sklopu kompleksa pod nazivom Gucci Garden, smještenog unutar historijske Palazzo della Marcanzia, a zapravo je mjesto sinteze mode, umjetnosti i gastronomskog užitka. Maja Šuput iskusila je sve od navedenog pa se tako nakon uspješnog shoppinga nagradila cijelom ponudom restorana.

– Naručili smo sve na meniju, jer kada si u takvom restoranu, jednostavno moraš probati sve. Jeli smo topla i hladna predjela, meso, ribu i nismo se razočarali. Hrana je top – kazala je Maja za Story.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti