Javna podrška i dokaz da mu je oprošteno: Khloe navijala za Tristana na utakmici

Piše: Redakcija

Khloe Kardashian svojim je ponašanjem posljednjih dana jasno poručila da ostaje uz Tristana Thompsona uprkos tome što ju je varao.

Khloe je, naime, viđena na utakmici Tristanovih Cavaliersa, a iako se pokušala sakriti ispod tamnih sunčanih naočala, neko ju je prepoznao i fotkao.

Prikaži sliku na Twitteru

MyBlackBlog@myblackblog

Khloe Kardashian Shows Up To Support Tristan Thompson At A Basketball Game. http://myblackblog.com/2018/05/07/khloe-kardashian-shows-up-to-support-tristan-thompson-at-a-basketball-game/ 

Izvori su za strane medije ispričali da se Tristan vratio svojoj kući u Clevelandu iz koje ga je Khloe izbacila kada su u javnost procurile snimke na kojima je uhvaćen u preljubu, dva dana prije rođenja kćerkice True.

Khloe je navodno potpuno fokusirana na to da zadrži svoju malu porodicu na okupu.

– Nema govora o prekidu. Kad Khloe želi da stvari funkcioniraju, učinit će sve da to i ostvari. Njena porodica smatra da se Tristan neće popraviti, ali ona ih uopće ne sluša – ispričao je izvor za People.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti