Adam Levine je najseksi muškarac na svijetu

Piše: Redakcija

Listi najseksi muškaraca prema izboru časopisa “People”, koju već krase Channing Tatum, Bradley Cooper i Ryan Reynolds, pridružio se i Adam Levine (34). Na naslovnici spomenutog časopisa tetovirani rocker pokazao je svoje mišićavo tijelo.

adam levine

– Kao muzičar očekujete nagradu kao što je “Grammy”, ali ovo nisam očekivao. Zbunjen sam i sav sam izvan sebe. Činilo mi se kao da se neko šali kad su mi rekli koja mi je nova titula, ali ispalo je da nije tako – otkrio je frontmen grupe Maroon 5. Priznao je da plače na filmove, te da voli biti gol.
Progovorio je i o vezi s Viktorijinom anđelicom Behati Prinsloo (24). Par se i zaručio u julu ove godine, a Levine kaže da ne može dočekati njihovo vjenčanje.

– Dugo sam mislio da brak nije za mene, no sad sam spreman. Imamo mogući datum, ali ništa još nije sigurno – otkrio je Levine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti