Irina Shayk i Bradley Cooper: Porodična idila

Piše: Redakcija

Poznati  glumac  Bradley Cooper šetao je u društvu supruge Irine Shayk i 13-mjesečne kćerke Lee De Seine. Irina je za šetnju  izabrala  atraktivnu haljinu na prugice, dok je oči od sunca zaštitila velikim sunčanim naočalama. Njen suprug Bradley odlučio se za casual odjevnu kombinaciju, pa je obukao  trenerku. Par se tokom šetnje držao za ruke, a na licima im je jasno bilo vidljivo koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

– Porodica  je razlog zbog kojega postojimo. Oduvijek su mi u ljubavi bili uzor moji roditelji koji su u braku gotovo trideset godina. Sanjala sam da i ja jednog dana imam takvu porodicu  i mislim da mi se majčinstvo dogodilo baš u pravom trenutku – izjavila je nedavno Ruskinja i dodala kako želi imati puno djece, a u tome je, kako tvrde izvori bliski paru, podržava i njen partner.

– Irina i Bradley  se jako vole i brzo bi mogli proširiti porodicu – istakao je njihov blizak prijatelj.

 | Author: Profimedia

 | Author: Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti