Neobično izdanje Elizabeth Hurley: Nikada nije bila slađa

Piše: Redakcija

Iako nosi 52 godine na leđima, Elizabeth Hurley je ponosna na svoj izgled, na Twitteru i Instagramu objavljuje brojne izazovne fotografije.

Nova fotografija prikazuje poznatu britansku glumicu – prelivenu čokoladom! Razlog je profesionalne prirode: Za vrijeme snimanja serije “The Royals” Elizabet Hurley se morala spustiti u ljepljivu slatku fontanu.

Već smo pisali da je Damian, 16-godišnji sin Elizabeth Hurley iz braka s milijarderom Steveom Bingom, uznemiren zbog izazovnih fotografija svoje majke. Požalio se majci da ga drugovi zadirkuju, a slavna glumica odgovorila je sinu na šaljiv način:

– Ako se ne prestaneš žaliti, na sljedeći roditeljski sastanak doći ću obučena kao časna sestra – britanski mediji prenose riječi Elizabet Hurley.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti