Mila Kunis i Ashton Kutcher: Uživanje u igri s djecom

Piše: Redakcija

Dok većina slavnih roditelja svoju djecu već od malih nogu privikava na visoke životne standarde, glumački par Mila Kunis i Ashton Kutcher svoju su djecu  odlučili odgajati poput prosječnih građana. Tako je simpatični par poveo  trogodišnju kćerku Wyatt i jednogodišnjeg sina Dimitrija u park kako bi svi zajedno uživali u lijepom vremenu i sunčanom danu.

Ova vesela četveročlana porodica  tako je trčala, skakala i “glupirala” se  s osmjehom od uha do uha. Skromne odgojne metode poput ove, kao i uživanje u fizičkim aktivnostima na svježem zraku, za Kunis-Kutcher porodicu gotovo su svakodnevica, a par je poznat po tome kako svoju djecu ne želi razmaziti i pretvoriti u male snobove.  Tako su nedavno izjaviili kako djeci neće ostaviti svoje bogatstvo, već će im pomoći započeti vlastite poslove.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti