Štedljiva glumica: Susan Sarandon se sama šiša

Piše: Redakcija

Glumica Susan Sarandon  je u nedavnom intervjuu otkrila kako je u životu uvijek bila štedljiva, što je svakako uticalo na to da se i danas sama šiša.

– Rezultat nije uvijek najbolji, ali ako moram skratiti kosu, često to uradim sama. Radila sam kao frizerka dok sam išla na fakultet, ali nisam baš bila dobra – rekla je Sarandon.

Prije nego se proslavila ova oskarovka je radila različite poslove. Tako je čuvala djecu, radila kao spremačica u bolnici, bila konobarica i teleoperaterka.

I danas je, kaže, ostala skromna, pa uloge nikad ne bira prema honoraru.

– Ponekad ti ponude goleme količine novca za nešto jako loše. I šta ćeš napraviti? Ako moraš kupiti tu kuću ili poslati dijete na koledž, naravno da ćeš uzeti taj posao. Ali, uvijek sam se trudila održavati niži standard života tako da se ne dovedem u tu poziciju da mi hitno treba novac. Naravno da neću odbiti odličnu ulogu u filmu koji režira žena samo zato što mi neće platiti –  rekla je ona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti