Severina slavi 46. rođendan

Piše: Redakcija
– Milioni želja su mi u glavi i teško je to sve ispisati. Jako teško! Evo, recimo, jedna od želja – želio bih da te upoznaju svi, iako znam da to nije moguće! Danas ti je rođendan i biti će puno predivnih želja, ali tu čudesnu nesebičnost gledam i živim godinama uz tebe i ti nisi ni svjesna svega što u tvom postojanju uveseljava život onima koji mogu biti u tvojoj blizini svaki dan. Ti si velika ljubav i odanost, ti si sve što drugima želim, da imaju takvog prijatelja! Ne može se pisati o tebi bez patetike, ma može, ali pokušao sam to izbjeći… Ne ide nikako… srce ne da! Samo oni koji te ne poznaju imat će svoje viđenje tebe i to je tako… Tu nema pomoći, ljudi su to! Ti si sve što čovjek treba biti, to si oduvijek bila i biti ćeš meni zauvijek. Sretan ti –  napisao joj je Softić na svom Instagramu.
https://www.instagram.com/p/Bh0Pwthlhbg/?utm_source=ig_embed

– Braco rasplakao si me… Volim te do neba… i ne znam šta napisati, eto – odgovorila mu je raznježena Severina.

– Zdravlje i sreću ti želim u svakom trenutku. Sretan rođendan snajkić – poručio je otac Severininog supruga Igora Kojića, Dragan Kojić, svojoj snahi, a pridružila mu se i supruga Olja.

Javno su pjevačici čestitale i brojne celebrity poznanice, prijateljice i kolegice, a među njima su Bojana Gregorić Vejzović, Ana Begić Tahiri, Marijana Batinić, Sonja Kovač, Lejla Filipović, Ecija Ivušić, Andrea Čermak i brojni drugi.

Severina je pak na svom Instagramu napisala da je ovo njen kalendarski rođendan, ali da se zapravo rodila na dan kad je na svijet donijela sina Aleksandra.

I naposljetku, Igorova čestitka:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti