Otac Meghan Markle nije pozvan na kraljevsko vjenčanje

Piše: Redakcija

Odbrojavanje je počelo. Do kraljevskog vjenčanja godine ostalo je manje od mjesec, kada će u kapelici St. George, u Windsoru, princ Harry i Meghan Markle izmijeniti vjenčane zavjete.

Ipak, oči javnosti i dalje su usredotočene na popis uzvanika, odnosno onih nepozvanih, među kojima je najveći broj članova porodice buduće supruge princa Harryja.

Navodno je posljednja nepozvana osoba, za što se doznalo slučajno, Thomas Markle, sam otac mlade, što je sve iznenadilo.

U intervjuu za Good Housekeeping, kraljevski biograf Andrew Morton, autor knjiga Diana: Her True Story i Meghan: A Hollywood Princess, otkrio je kako otac Meghan Markle uopće nije pozvan na kraljevsko vjenčanje.

– Razgovarao sam, tokom vikenda, sa članovima porodice Markle, koji su mi potvrdili kako niti jedan član njihove porodice nije pozvan – otkrio je Morton.

Ta vijest šokirala je sve, posebno nakon što se pisalo kako Thomas Markle planira svoju kćerku otpratiti do oltara na njen veliki dan.

– U ovom trenutku, on čini se u rukama nema pozivnicu, a, koliko ja znam i koliko sam upućen, nema niti rezervisanu avionsku kartu kao ni smještaj. Sve je izglednije kako će Meghan do oltara otpratiti njena majka Doria Radlan. – rekao je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti