U Sarajevu održan Matrix Ehnic Show: Jesenja etno priča o kosi

Piše: Redakcija

Naime, poznati američki frizerski brand “Matrix” na ovaj način predstavio je nove frizerske trendove za jesen/zimu 2013/2014. Zvanice na ovom događaju uživale su u pravom frizersko-modnom spektaklu, a nove frizure i boje, inspirirane prirodom, predstavili su modeli modne agencije “Scouting”, vlasnice Džejle Glavović. Za frizure se pobrinuo regionalni “Matrix Artistic Team”. Također, predstavljena je kolekcija boja “Designer Woods”, kojoj je inspiracija raznolikost i svevremenska ljepota drveta, a modeli su nosili kreacije hrvatskog branda “Hippy Garden”.

Reviju frizura nosila je i naša poznata manekenka Džejla Glavović, a na sceni joj se pridružio i suprug Mahir Očuz

O Matrixu

Matrix je vodeći brand na području profesionalnih proizvoda za kosu u Americi osnovan 1980. godine, a od 2000. godine je sastavni dio Divizije profesionalnih proizvoda L’Oréal kompanije. Matrix se danas nalazi u više od 250.000 salona i 57 zemalja širom svijeta. Uz pomoć Matrix akademija i trening centara brand je predan razvoju frizera i frizerskih salona te u ponudi ima širok raspon proizvoda za njegu kose, styling proizvoda, boja za kosu kao i proizvoda za teksturu kose.

[nggallery id=350]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti