Claire Danes čeka drugo dijete

Piše: Redakcija

Glumica Claire Danes i njen suprug, također glumac i model Hugh Dancy objavili su kako će uskoro u njihov dom stići i drugo dijete. Iako poznati par često izbjegava susret s medijima, vijest o planiranju drugog djeteta nakon devet godina, nisu mogli sakriti. Par je svoje prvo dijete dobio 2012. godine, te su u ovom trenutku, spremni za planiranje i proširivanje porodice.

Dobitnica značajnih nagrada poput Emmyja i Zlatnog globusa je tokom svoje prve trudnoće bila veoma aktivna trudnica, ali se kako smo već i napomenuli, vješto sakrivala od medija. Svoju trudnoću je tada krila iz nepoznatih razloga, a javnost je svakako obradovala vijest da je postala majka malog dječaka. Također, Claire je nakon porođaja bila kategorična kada je javno pojavljivanje u pitanju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti