Richard Gere: Tajno vjenčanje s 33 godine mlađom izabranicom

Piše: Redakcija

U treći brak Richard Gere je ušao početkom aprila: 68-godišnji glumac oženio je PR stručnjakinju Alejandru Silvu (35), ali velika proslava za porodicu i prijatelje bit će održana tek 6. maja u njihovom domu u New Yorku. Par je vezu započeo prije četiri godine kada su oboje prolazili kroz razvode. Spojila ih je strast prema putovanjima i humanitarnom radu, a na početku veze preživjeli su i ljubav na daljinu jer je ona tada živjela u Madridu sa svojim sinom.

MADRID, SPAIN - MAY 31: (L-R) Alejandra Silva and Richard Gere attend the 'Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer' (Norman: El Hombre Que Lo Conseguia Todo) premiere at the Callao cinema on May 31, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Fotonoticias/FilmMagic)

Alejandra Silva i Richard Gere prošle godine na premijeri filma u Madridu

Za glumca koji se proslavio ulogom u filmu “Američki žigolo”, gdje je zaslužio titulu seks simbola, ovo je treći brak. Od 1991. do 1995. je bio u braku s modelom Cindy Crawford, a od 2002. s glumicom Carey Lowell s kojom je dobio i sina Homera (17). Njih dvoje su se rastali 2013., ali su razvod priveli kraju tek 2016., kada je on već bio sretno zaljubljen u špansku PR stručnjakinju.

MADRID, SPAIN - DECEMBER 12: Richard Gere poses for a photo session on December 12, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Europa Press/Europa Press via Getty Images)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti