Caitlyn Jenner moli Khloe Kardashian: Pusti me da se vratim kući

Piše: Redakcija

Nakon višegodišnje razdvojenosti od svoje porodice, Caitlyn Jenner iskoristila je ono što je Tristan uradio Khloe, kako bi se vratila u život svoje kćerke Khloe Kardashian. Iako tvrdi da sada i nije u najboljem psihičkom stanju, kao ni u dobrim porodičnim odnosima sa svojom djecom, sasvim je sigurna da će Khloe popustiti i učiniti da se iskupi što im je slomila srce kada im je bila najpotrebnija kao otac.

– Caityln očajnički želi da se ponovo poveže s Khloe i vjeruje da će sada, tako ranjiva i emotivna sigurno to željeti – kaže izvor blizak porodici.

Sada vidi idealnu priliku da se vrati u njihov dom i da nadoknadi sve što je proteklih godina propustila. Ovo su prokomentarisale Kim i Courtney, sestre Khloe Kardashian.

– Caityln i nije baš žao zbog stvari koje je uradila našoj mami Kris, ali smo sigurne da joj je mnogo krivo što je odnose s nama, svojim kćerkama svela na minimum.

Kris Jenner

Khloe Kardashian, Kim Kardashian i Courtney Kardashian

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti