Pamela Anderson vjeruje da se istražuje povezanost s Julianom Assangeom

Piše: Redakcija

Glumica Pamela Anderson strahuje je da bi osnivač “WikiLeaksa” Julian Assange mogao da umre u ambasadi Ecuadora u Londonu. Vlada Ecuadora objavila je krajem marta da Assange prekida komunikaciju s osobama van ekvadorske ambasade u Londonu, a Anderson je u emisiji “Good Morning Britain” ispričala kako više ne može da posjećuje svog prijatelja, što je ranije činila kada je dolazila u London.

– Više ga niko ne može posjetiti, možda samo njegovi advokati. Veoma sam zabrinuta, on je jedan od najvažnijih ljudi na planeti trenutno. Otkriva sve ratne zločine i istine, potreban nam je. Nije slučajnost što je utišan – kaže glumica.

Vjeruje i da je moguće da se istražuje njena povezanost s njim.

– Vjerovatno, ne bih bila iznenađena. Britanska vlada želi da ga izruči SAD, a tamo ga sigurno čeka doživotni zatvor ili gore od toga. U svijetu se događa mnogo toga, želim da znam o čemu Jualian razmišlja – rekla je Anderson.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti