Eva Longoria dobila zvijezdu na Stazi slavnih: Osjećam se kao djevojka s velikim snovima

Piše: Redakcija

Poznata glumica Eva Longoria dobila je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Evi su tokom ovog svečanog događaju podršku pružili članovi porodice, ali i brojni prijatelji među kojima  Ricky Martin, glumice Anna Faris i Felicity Huffman, Victoria Beckham i drugi.

– Osjećam se kao da sam i dalje djevojka iz Teksasa s velikim snovima. Kao žena i kao Latinoamerikanka predstavljam mnogo zajednica pa im želim poručiti da ovo nije moja zvijezda, ovo je naša zvijezda – rekla je Eva.

Longoria je dobila svoju zvijezdu upravo u vrijeme kada izlazi njen prvi film “Overboard”, a na dodjeli je zablistala u kratkoj trudničkoj haljini. Naime, Eva je u devetom mjesecu trudnoće, a sa suprugom  Antoniom Bastonom očekuje svoje prvo dijete.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti