Nataša Bekvalac uplašena za svoju sigurnost, advokat traži pritvor za Luku

Piše: Redakcija

Pjevačica Nataša Bekvalac proteklih dana proživljava pravu životnu dramu. Naime, u noći između petka i subote podnijela je krivičnu prijavu protiv supruga Luke Lazukića nakon što ju je pretukao.

– Nema šanse da bih trpjela ili bila žrtva porodičnog nasilja. To bi moglo da mi se dogodi, ali samo jedanput, nakon toga bi trpio zlostavljanje s moje strane do kraja života. To ne smije da se prešuti, a ni da se trpi. Nije te majka rodila da te drugi biju. Zato ako žrtva ima problem, mora to i da kaže – svojevremeno je govorila Nataša Bekvalac.

Nataša je već podnijela krivičnu prijavu zbog porodičnog nasilja, a iz Urgentnog centra je dobila list o povredama, a njen suprug je nakon saslušanja pušten na slobodu. Danas mu ističe 48 sati zabrane prilaska, a advokat Nemanja Vlček, iz advokatske kancelarije “Aleksić sa saradnicima”, otkrio je šta će preduzeti.

– Tražit ćemo od suda da se Lazukiću odredi pritvor ili da mu se zabrana prilaska produži za još 30 dana, što podrazumijeva da ne smije ni da joj se obraća. Nataša je, nakon svega što joj se dogodilo, uplašena za svoju sigurnost, jer nema garancija da nasilnik neće ponoviti djelo – kazao je za “Novosti” advokat.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti