Dragoljub Bekvalac nakon incidenta s kćerkom: Na Natašinom tijelu su vidljivi tragovi nasilja

Piše: Redakcija

Otac Nataše Bekvalac, Dragoljub, kaže da su na njegovoj kćerki vidljivi tragovi nasilja kao i to da se u porodici trenutno niko ne osjeća dobro, pišu srbijanski mediji. On je dodao da se u porodici nadaju da će ova nesreća, koja se dogodila jednoj javnoj ličnosti, otvoriti oči nadležnima.

– Ne može čovjek biti dobro poslije ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro. Na Natašinom tijelu su vidljivi tragovi nasilja i trenutno samo mislimo o njenom oporavku – rekao je on za “Blic”.

Dragoljub je dodao da su trenutno svi zajedno, te da je Nataša stalno uz kćerke Hanu i Katju, te da je  cijela porodica okrenuta tome da joj pomogne barem emotivno.

– Moramo postati svjesni toga da se to može desiti svima i bojim se da takve stvari ne uzmu previše maha ukoliko pravosudni organi ne budu na sve takve slučajeve reagovali brzo i primjereno. Moja poruka je jasna, nasilju u porodici se mora stati na put – dodao je on.

Podsjećamo, nakon što je u noći između petka i subote Nataša Bekvalac preživjela pravu dramu u porodičnom stanu, podnijela je krivičnu prijavu protiv supruga Luke Lazukića. Naime, Luka ju je pretukao, nakon što je Nataša pronašla ljubavne poruke u telefonu i nasrnula na njega.

Pročitajte još