Liv Tyler: Slavna glumica neprepoznatljiva

Piše: Redakcija

Zvijezda serije ’”Leftovers”, Liv Tyler,  iz braka s  Roystonom Lang­donom ima 13-godišnjeg sina Milu, a sa sadašnjim partnerom, fudbalskim mena­džerom Daveom Gardnerom, dobila je danas trogodišnjeg sina Sai­lora i jednogodišnju kćerku Lulu Rose, s kojima je snimljena na putu do parka. Glumica je nedavno za strane medije rekla da je svjesna kako je malo zapostavila karijeru, ali i dodala da joj je briga o porodici ipak trenutni prioritet.

– Najveća mi je maštarija kao roditelju da im skuham svako jelo, pročitam svaku priču, radim sve s njima i  da istovremeno  radim. Previše sam stroga prema sebi – is­krena je Liv.

Ona je dodala kako je i sama odrasla u jednoj “idiličnoj” porodici.

– Naučila sam da se možeš osloniti na porodicu, pitati za pomoć i pokazati saosjećanje, a mogla sam odrastati sama u stanu s dadiljom – rekla je ona.

No, ono što su fanovi najviše komentarisali, kada je o fotografijama koje su snimljene tokom igre u parku riječ, je da poznata glumica u ležernom izdanju izgleda neprepoznatljivo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti