Uhapšen osumnjičeni za pljačku Kim Kardashian

Piše: Redakcija

Francuska policija uhapsila je u Obali Slonovače osumnjičenog za pljačku nakita od reality zvijezde Kim Kardashian. Do sada je čak deset ljudi optuženo za pljačku koja se odigrala 2. oktobra 2016. godine u luksuznoj rezidenciji u kojoj je Kim boravila tokom Sedmice mode u Parizu.

Podsjećamo, pljačkaši su Kim zavezali, zapušili joj usta i zaključali u kupatilo i to prije nego što su pobjegli s nakitom u vrijednosti od devet miliona evra, uključujući i njen vjerenički prsten. U ispovjesti koju je dala u porodičnom reality programu “Keeping Up with the Kardashians”, Kim je priznala da je njeno pretjerano objavljivanje fotografija i ostalog sadržaja na društvenim mrežama moglo da doprinese pljački s kojom se suočila u Parizu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti