Bella Thorne: Glumica za jednu objavu na Instagramu zaradi 65 hiljada dolara

Piše: Redakcija

Bella Thorne službeno je glumica po zanimanju, ali je za američki Vogue priznala da ima još jedan posao, onaj na društvenim mrežama. Naime, mlada glumica je  otkrila razlog zbog kojeg toliko često stavlja nove objave na Instagram i Snapchat.

– Želim da ljudi vide ko sam – rekla je u  intervjuu i dodala kako smatra da su društvene mreže od izuzetne važnosti.

Naime, u početku je Bellina majka bila zadužena za vođenje njenih profila na društvenim mrežama, ali nakon što je napunila 18 godina, taj je posao preuzela sama i pritom zaradila pozamašnu svotu novca.
Glumica je tako otkrila kako je zaradila dovoljna čak i da kupi vilu u kojoj trenuto živi, a za nju je izdvojila 2 miliona dolara.

– Za jednu objavu na Instagramu zaradim oko 65.000 dolara, za Instagram story zaradim između 10.000 i 20.000 dolara, a za Snapchat isto toliko – priznala je i dodala kako Instagram smatra svojim poslom.

View this post on Instagram

Exit mag cover out🦊

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti