Video: Jelena Tomašević za Azru: Sarajevski duh je osvojio moje srce

Piše: Redakcija

Jedan od vodećih glasova savremene pop muzike, Jelena Tomašević ove sedmice boravila je u Sarajevu. Do sada je imala priliku nastupati u glavnom gradu BiH, ili gostovati na koncertima svojih kolega, no ovog puta, povod njenog dolaska u Sarajevo je najava prvog velikog solističkog koncerta koji će se održati 27. aprila u Domu Mladih u Sarajevu.

U velikom intervjuu za magazin „Azra“ koji je u prodaji od 18. aprila, pjevačica izuzetnih vokalnih sposobnosti, kazala je kako se raduje susretu sa sarajevskom publikom, te da je ovaj koncert za nju nešto zaista posebno i veliko.

Kaže, na Sarajevo je najviše asocira neobičan humor koji Sarajlije imaju. Osim na poslovnom polju, Jelena je ostvarena i na privatnom. No, postoje stvari koje bi joj bile naročit izazov u njenoj karijeri.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti