Hugh Jackman supruzi za 22. godišnjicu braka poslao poruku koja slama srce

Piše: Redakcija

Holivudski glumac proslavio je 22. godišnjicu braka sa ženom svog života, a zbog njegove poruke na Instagramu koju je posvetio supruzi topila su se srca širom svijeta.

Australski glumac Hugh Jackman (49) i njegova supruga Deborra-lee Furness vjenčali su se 1996. godine. Iako je ona 13 godina starija Hugh je odmah znao da je ona ta.

Uprkos njegovom silnom uspjehu u Hollywoodu njihov brak je opstao. Hugh se pokazao pravim kavalirom kada je na Instagramu objavio romantičnu poruku kojom je čestitao 22. godišnjicu braka svojoj voljenoj supruzi.

– Deb, mi to imamo od prvog dana. 22 godine kasnije samo je postalo još samo jače. Ti i djeca ste mi najveći poklon koju ću ikad dobiti – napisao je Hugh.

Par se upoznao snimajući australskoj TV seriji “Correlli” u kojoj je Deborra-lee Furness (62) imala jednu od glavnih uloga, a Hugh je imao tek dvadeset godina.

– Ona je tada bila velika zvijezda. Kad su me pokupili, ona je sjedila na suvozačkom mjestu, skinula naočale i rekla: Ja sam Deborra-lee Furness, drago mi je što smo se upoznali – otkrio je glumac i dodao kako je odmah pomislio kako mu se ‘sviđa ta djevojka’.

Hugh Jackman skupljao je hrabrost čak šest sedmica da 13 godina stariju glumicu pozove na spoj, posebo jer su bili kolege i smatrao je da bi to bilo neprofesionalno i neugodno. No, nakon što su se izbjegavali neko vrijeme, shvatili su da su se zaljubili. Jackman je priznao kako je doslovno on onaj koji je “odrasliji” u njihovoj vezi, dok se ona ponaša poput djeteta.

Nakon vjenčanja uskoro su proširili svoju porodicu usvajanjem – imaju 17-godišnjeg sina Oscara, te 12-godišnju kćerku Avu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti