Claudia Schiffer: Zgodna mama u šetnji s djecom

Piše: Redakcija

Claudia Schiffer, njemački supermodel i glumica koja je u devedesetima bila jedna od najuspješnijih žena u svojoj branši, ovih je dana s kćerkama i sinom šetala ulicama New Yorka i pokazala da jabučice ne padaju daleko od stabla…

Glumica je u sretnom je braku s Matthewom Vaughnom već 16 godina tokom kojih su dobili troje djece. Tako je nekadašnja kraljica modnih pista, koja je na vrhuncu svoje uspješne karijere krasila više od 500 naslovnica svjetskih magazina, u društvu 15-godišnjeg Caspara Matthewa, 13-godišnju Clementine Poppy i sedmogodišnju Cosimu Violet ponosno šetala New Yorkom. Za primijetiti je svakako bilo da su njene kćerke pokupile majčine gene koji jamče ljepotu!

Mama Claudia pokazala je da i u 48. godini života ima prekrasnu figuru i da si može priuštiti i najuže traperice, kao i da i dalje pomno njeguje svoj chic stil. U trapericama su bile i njene kćerke, a 13-godišnja Clementine Poppy usvojila je i najnoviji trend širokih i kraćih nogavica, te se baš isticala modnim izrazom.

Najležernije obučen, u trenerci i tenisicama, bio je Caspar koji se uz to skrivao iza kačketa, dok su damice raspustile prekrasne duge kose i prizivale zadivljene poglede.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti