Courteney Cox otkazala vjenčanje: U zagrljaju drugog muškarca

Piše: Redakcija

Javnost ju je najbolje upoznala kroz ulogu u seriji “Prijatelji”. No čini se kako Courteney Cox od javnosti ne krije ni privatni život. Viđena je u društvu prijatelja, posebno s jednim od njih, zbog čega se navodi njen prekid vjeridbe s dugogodišnjim partnerom Johnnyjem Mcdaidom. Izgleda kako je otkazala vjenčanje koje je planirala s njim. Tome svjedoči i to što je glumica nakon večere s bliskim prijateljima, restorat u Los Angelesu napsutila u društvu nepoznatog muškarca. Držali su se za ruke i izgledali su veoma blisko.

Courteney i Mcdaid su se upoznali 2013. godine i to nekoliko mjeseci nakon što se razvela s Davidom s kojim ima kćerku Coco. Nakon godinu veze, objavili su vjeridbu. Pričali su o intimnoj ceremoniji za porodicu i najbolje prijatelje u malom mjestu u Irskoj. Ali, prema svemu sudeći do vjenčanja možda i neće doći, jer je glumica, kako pišu strani mediji sreću pronašla u zagrljaju novog, javnosti još nepoznatog muškarca.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti