Anna Wintour: I kraljica kontrole ima neslavnih trenutaka

Piše: Redakcija

Čini se da „čelična kaciga“ koju urednica fenira i dva puta dnevno ipak nije tako otporna. I „kraljica kontrole“, Anna Wintour, ima neslavnih trenutaka.

68-godišnja Britanka, koja je krajem osamdesetih preuzela mjesto glavne urednice američkog Voguea poznata je po ljubavi prema velikim sunčanim naočalama s potpisom Chanel i strogoj bob frizuri s šiškama koju navodno nosi od svoje 14. godine.

Anna, koja je bila glavna inspiracija za ulogu zločeste urednice u filmu “Vrag nosi Pradu”, poznata je kao veliki perfekcionist pa joj je svaka dlaka uvijek na mjestu, a kako bi se pobrinula za savršen izgled, za vrijeme modnih revija kosu fenira čak dva puta dnevno i to u prestižnim frizerskim salonima širom svijeta.

Ipak, ni najvažnija žena iz svijeta medija ne može utjecati na vrijeme pa joj kosu tu i tamo promrsi nestašni vjetar, na veliko zadovoljstvo paparazza koji Annu rijetko imaju priliku snimiti u „nesavršenom“ izdanju.

Poznatu urednicu vjetar je nespremnu uhvatio na ulicama New Yorka na kojima je jučer osvanula obučena u midi crvenu haljinu s apstraktnim uzorkom, čizme i bordo kožni kaput.

Rezultat su simpatične fotografije kojima će se mnogi dobro nasmijati.

Pročitajte još