Momčilo Otašević: Zgodni crnogorski glumac pokazao novi look bez brade

Piše: Redakcija

Momčilo Otašević, markantni glumac koji je dobro poznat svim ljubiteljima serije „Čista ljubav“ pokazao je svoj novi imidž – bez brade

Zgodni Crnogorac koji je u vezi s glumicom Jelenom Perčin s kojom očekuje dijete odlučio je obrijati svoj zaštitni znak bradu, a na svom Instagramu se zaigrao s objavom prije/poslije pokazavši kako odlično izgleda i bez brade.

Inače, Jelena je u nedavnom intervjuu za InMagazin ispričala kako se jako veseli prinovi.

Na pitanje kako je reagirala kad je saznala da je trudna imala je dva odgovora.

– Apsolutno sreća. Ja sam ljubitelj djece i mislim da je svako dijete blagoslov. Bila sam iznenađena iako se čovjek uvijek pita zašto se ljudi iznenade – kaže ona.

Između ostalog otkrila je i zašto se zaljubila u devet godina mlađeg Momčila.

– Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerovatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali – rekla je Jelena Perčin za InMagazin.

Iz braka s Kristijanom Babićem, Jelena ima osmogodišnju kćerku Lotu, dok će crnogorskom glumcu Momčilu Otaševiću ovo biti prvo dijete.

View this post on Instagram

#šuting #ekorslajf

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti