Blue Ivy, kćerka Beyonce i Jay Z-a: Tata, povrdijedio si moja osjećaja

Piše: Redakcija

Slavni reper Jay Z u emisiji “My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman” rastopila je srca mnogobrojnoj publici koja je sa zanimanjem pratila intervju sa uspješnim muzičarem. Leterman je 48-godišnjeg repera i muzičkog producenta između ostalog, pitao i za djecu koja žive neuporedivo lagodnijim životom od onog kojim je živio muzičar.

– Svaki sam dan zahvalan na svemu što imam. Budim se, osvrnem oko sebe i pogledam svoju djecu koja su zdrava – kazao je Jay Z, ispričavši nedavnu anegdotu s kćerkom Blue Ivy koja ga je oduševila.

– Ja i moja kćerka smo pričali. Rekao sam joj da uđe u auto jer je neprestano postavljala hiljadu pitanja, a kasnili smo u školu. Ušao sam u auto i gledam u ovom smjeru i samo razmišljam o tome kako su moja djeca zdrava… I tako se vozimo. Odjednom začujem sićušni glasić: ‘Tata’. Okrenem se i ona mi kaže: ‘Nije mi se svidio način na koji si mi rekao da uđem u auto. Povrijedio si moja osjećanja’. Njoj je 6 godina! – ispričao je.

– Ovo je najljepša stvar koju si mi ikad rekla – odgovorio je svojoj kćerki.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti