Pamela Ramljak: Tajno zanimanje poznate pjevačice

Piše: Redakcija

Pamela Ramljak je javnosti poznata kao pjevačica, a na svom Instagram profilu je pokazala da to nije jedino što zna raditi. Naime, kako se može vidjeti na objavljenoj fotografiji, Pamela se dobro snalazi i u ulozi frizerke.

– Kad moja frizerka zatvori salon i onda me pusti da šišam dragog. Hvala ti prijateljice. Ne znam jesam li vam ikad rekla da sam naučila baratati mašinom na našem psu? Uglavnom, nakon nagovaranja da me pusti da ga ošišam teškom mukom, sad sedam godina poslije on nije promijenio ‘frizerku’ –  napisala je 38-godišnjakinja na svom Instagram profilu, uz fotografiju sebe u ulozi frizerke, i svog tada dečka, a danas supruga, Mladena.

Kako kaže, gotovo sav profesionalni pribor poklonila joj je draga prijateljica koja je frizerka po struci i to je još jedan od razloga zašto joj tako dobro ide.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti