Ko je zapravo Meghan Markle: Bivšem suprugu slomila srce

Piše: Redakcija

Svi se sjećaju perioda kada je Meghan Markle stavila tačku na brak s producentom Trevorom Engelsonom 2013. godine. Tada je reagirala brzo i praktično, pomalo i okrutno. Nije se iz svog novog doma uputila u Los Angeles, gdje je s mužem živjela u bungalovu, Meghan je svoj vjerenički i svadbeni prsten poslala poštom.

Engelson, koji je svoju tadašnju suprugu upoznao na setu serije “Suits”, dok je njena slava tek počinjala, bio je slomljen nakon iznenadnog Meghaninog zahtjeva za razvod jedva dvije godine nakon što su se vjenčali.

Ove informacije ne liče na Meghan koja se predstavila javnosti kao buduća princeza. Meghan je oduvijek sanjala o tome da postane princeza, a želja joj je bila da postane Dajana 2, kako kaže jedna njena bliska prijateljica iz škole.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti