U BBI centru održana promocija Chloe Nomade mirisa

Piše: Redakcija

Sinoć je u veoma neobičnom prostoru, podzemnoj garaži BBI centra u Sarajevu, za predstavnike medija i javne ličnosti, upriličena promocija novog Chloe Nomade parfema. Upravo u takvom, različitom, neočekivanom, ali i dalje nježnom dolazi i novi parfem Chloe Nomade. Svi prisutni su imali priliku uživati u mirisnim notama novog parfema, te izvedbama mlade kantautorice Vanje Mišić.

Chloe žena sa sobom nosi slobodu i nepromjenjivu, prirodnu eleganciju. Samouvjerena, nadahnjujuća, raste kroz svoja iskustva i susrete i ističe ko je zapravo ona, bez nametanja. Unutrašnja snaga vodi je da prihvati drugačije. Pogled je vodi u druge horizonte, dok je energija vodi prema novim licima. Ona ostaje u trenutku, gdje god da krene i koje god mjesto posjeti, njen parfem je definira. Nomade, baš kao i ona. Chloe Nomade je parfem koji plijeni elegancijom i samopouzdanjem u kombinaciji sa slobodom.

Intenzivan, mineralni karakter hrastove mahovine omotan je senzualnom slatkoćom mirabel šljive. Iz ove svježine proizilazi osjećaj cvjetnog sjaja koji nosi frezija. Prirodni sastojci, koje je na jedno mjesto okupio parfumer Quentin Bisch, ističu se uzbudljivim harmonijama i nadahnjuju, baš kao i osjećaj bijega. Oble linije donose mekoću i kontrast ravnim linijama vrata bočice. Bočica koja budi želju za putovanjem. Francuska glumica Ariane Labed oličenje je Nomad žene i zaštitno lice cijele kampanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti