Meghan Markle: Ovako izgleda dnevni jelovnik buduće vojvotkinje

Piše: Redakcija

Buduća britanska vojvotkinja  i sad već bivša glumica Meghan Markle trenutno je jedna od najpopularnijih osoba na svijetu. Stoga ne čudi da se svaki njen savjet prati i usvaja.  A ono što je oduševilo sve njene fanove je da Meghan ima “tajnu” formulu za vitku liniju. Naime, miljenica svjetskih medija redovno vježba vinyasi jogu  koja je specifična po tome što se prelazi iz jedne poze u drugu i pritom se pazi na pravilno disanje. Meghan priznaje kako joj je treniranje u krvi jer joj je mama instruktorica joge pa ju je s time upoznala još kao dijete.

No, osim što redovno vježba, Meghan se zdravo hrani, a kada se odluči “počastiti” onda to radi čašom vina ili pomfritom.

– Volim kuhati, pa  svakog dana nešto skuham – otkrila je ona za magazin “Shape”.

Meghanin dnevni jelovnik izgleda ovako: ujutro obavezno popije vruću vodu s limunom te nakon toga doručkuje zobene pahuljice s bananama i sirupom od agave. Meghan za ručak najčešće jede salatu s proteinima dok joj je naveče na meniju tjestenina s tikvicama i parmezanom uz čašu vina. Meghan izbjegava jesti u restoranima i u njenom jelovniku preovladava povrće, a kaže kako se uglavnom pridržava veganske prehrane jer je zdravija.

Pročitajte još