Brooke Shields pokazala zavidnu liniju u 52. godini

Piše: Redakcija

Brooke Shields, glumica koja je svjetsku slavu stekla kao tinejdžerica u filmu ‘Plava laguna’ i kultnoj reklami Calvina Kleina, ni u 52. godini ne prestaje oduševljavati izgledom.

Gotovo četiri desetljeća prošlo je od trenutka kad je dizajner Clavin Klein lično odabrao tada maloljetnu glumicu Brooke Shields za novog modela traperica. Njihova saradnja rezultirala je kultnom modnom kampanjom, a danas 52-godišnja Brooke svojim mladolikim izgledom i figurom osigurava jednaku pažnju javnosti.

Povezana slika

Nakon nedavnog predstavljanja nove kolekcije donjeg rublja s potpisom Calvina Kleina, slavna Brooke Shields ponovno je istaknula figuru, ovaj put u bikiniju na egzotičnom odmoru.

 

‘Bikini život u raju’, napisala je Brooke na Instagramu ispod fotografija na kojima vješto pozira u crno-bijelom bikiniju koji je naglašavao njenu zavidnu figuru.

View this post on Instagram

Bikini life in paradise 🌴

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

 U intervjuu za magazin Health, Brooke je nedavno otkrila da je naučila voljeti svoje tijelo.

– Svoje tijelo uvijek sam doživljavala atletskim, odnosno velikim. Na sreću, ovih dana prihvataju se različiti tipovi tijela – priznaje Brooke, ističući kako često vježba s ličnim trenerom i da se ne odriče omiljenog joj sladoleda i čaše vina. Sudeći po fotografijama s egzotičnog odmora, Brooke se uloženi trud itekako isplatio.

Pročitajte još