Drew Barrymore: Zbog debljine su mislili da sam trudna

Piše: Redakcija

Filmska zvijezda Drew Barrymore s bivšim suprugom Will Kopelman ima dvije kćerke, petogodišnju Olive i trogodišnju Frankie, ali u posljednjem intervjuu ispričala je neugodnu anegdotu kada su je zamijenili s trudnicom.

Osim o karijeri i novim poslovnim poduhvatima, 43-godišnjakinja je govorila o majčinstvu u kojem se prvi put ostvarila prije pet godina, kada je s tadašnjim suprugom dobila kćerku Olive, prenose Nezavisne novine.

Dvije godine kasnije, ponovo je postala majka, a djevojčicu je nazvala Franki. Obje trudnoće pokušala je što duže skrivati od medija i držati u tajnosti.

Slikovni rezultat za drew barrymore with daughters

Možda joj je upravo zbog toga nepoznata žena nedavno postavila vrlo neugodno pitanje koje je Drew sada podijelila s ostatkom svijeta.

– Bila sam s prijateljicama i djecom na ručku, a pri ulasku u restoran zaustavila me jedna žena i rekla: ‘Bože, imate tako puno djece.’ Ja sam joj odgovorila da nisu sva moja, te da ja imam samo dvoje, na što je ona pogledala u moj stomak i rekla: ‘Da, ali sada očekujete još jedno” – prepričavala je žustro holivudska glumica voditelju, te dodala: Uvrijeđeno sam je pogledala, otišla i doviknula da nisam trudna, nego samo debela.

Nadovezala se kako je to bilo veliko iznenađenje za nju i da to nije bilo lijepo iskustvo, ali onda je objasnila zašto ima tolike oscilacije u kilaži.

Zbog angažmana u Netlixovoj seriji “The Santa Clarita Diet” morala je izgubiti nekoliko kilograma pa se podvrgla raznim dijetama i redovnom vježbanju.

Često je konzumirala i veganske obroke. Ali u svakoj pauzi od snimanja se opusti i vrati kilograme.

– Uhvati me neka euforija, osjećam se kao da nikada nisam jela i onda ne znam što bih prije uzela. Jednostavno jako volim hranu. Obožavam putovati svijetom upravo kako bih mogla isprobati raznoliku hranu. Zbog toga se udebljam prije novog snimanja – objasnila je slavna glumica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti