Chiara Ferragni: Najbogatija modna blogerica postala mama

Piše: Redakcija

Chiara Ferragni, najbogatija modna blogerica na svijetu i njen vjerenik,  reper Fedez, dobili su svoje prvo dijete, sina Leoncina. Naime, blogerica je ovu sretnu vijest podijelila putem fotografije na svom Instagramu.

– Upoznajte bebu Lea – napisala je ona ispod prve porodične fotografije.

Chiara je od 2011. jedna od najuticajnijih modnih blogerica na svijetu, a njen blog ima preko šest miliona posjeta mjesečno. Studirala je međunarodno pravo, ali ga nije završila jer je svoju karijeru pronašla u vođenju bloga i dizajnu. Naime, cipele s njenim potpisom se uspješno prodaju širom Evrope, a sarađivala je s nekim od najuticajnijih modnih i kozmetičkih brendova.

Smatra se da je Chiara uticajnija od Vogue-a, čiju je naslovnicu krasila, a to je svakako bio prvi put da je neka modna blogerka bila na naslovnici “modne biblije”. Ona je do sada sarađivala s modnim kućama: “Dior”, “Louis Vuitton”, “Chanel” i “Gucci”, a njena zarada se procjenjuje na osam miliona dolara godišnje. Fenomen Chiare Ferragni istraživali su studenti na Harvardu, a uvršetena je i na Forbesovu listu 30 najbogatijih ljudi mlađih od 30 godina.

View this post on Instagram

March 19th 2018: our Leoncino was born 🦁

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti