Brigitte Macron modno iznenadila: Najglamuroznije izdanje dosad

Piše: Redakcija

Predsjednički par Macron u Elizejskoj palači ugostio je velikog vojvodu od Luksemburga koji je u trodnevni posjet Francuskoj stigao u pratnji supruge.

Iako njen stil oblačenja tradicionalno uključuje haljine iznad koljena, prva dama Francuske na državničkoj večeri, održanoj u čast vojvode i vojvotkinje od Luksemburga, zablistala je u haljini dostojnoj crvenih tepiha.

Brigitte Macron

Veliki vojvoda i vojvotkinja od Luksemburga, Henri i Maria Teresa, trenutno se nalaze u trodnevnom posjetu Francuskoj, gdje ih je u ulozi domaćina dočekao francuski predsjednički par Macron.

Nakon tople dobrodošlice ispred Elizejske palače u Parizu, Brigitte i Emmanuel Macron u večernjim satima organizirali su državničku večeru u čast uvaženih gostiju iz Luksemburga.

Brigitte Macron

Na svečanoj večeri 64-godišnja Brigitte Macron zablistala je u svilenoj bijeloj haljini do poda, koju su činili detalji poput suptilna V-izreza dekoltea i presijavajućih ljuskica pozicioniranih na ramenima i ovratniku kreacije.

Svečano izdanje dostojno glamuroznog crvenog tepiha finiširala je cipelama nijanse nude s metalnim detaljima i šinjon punđom, dok su modni dodaci u znaku nakita svedeni na minimum.

– Uvijek sam puno truda ulagala u svoj izgled – pitajte samo moju djecu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Rezultat može doduše varirati, ali ja ne mogu drugačije – svojedobno je izjavila u intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.

Brigitte Macron

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti