Video: Zlatan Ibrahimović i Novak Đoković priredili show u Parizu

Piše: Redakcija

Novak Đoković je finalista dvoranskog ATP turnira u Parizu, iz Masters serije 1000. Umor nakon  tri seta igrana protiv Rogera Federera nije ga spriječio da istog dana, nekoliko minuta nakon ovog polufinalnog meča, priredi još jedan show, ovoga puta ne sa kolegom teniserom, već fudbalerom. Naime, voditelj showa, nakon meča Federera i Đokovića pozvao je da na teren izađe jedan od uglednijih gledatelja – švedski fudbaler i igrač PSG-a Zlatan Ibrahimović.

Zvijezda francuskog prvaka je dobio veliki pljesak pri izlasku, a još veći kada je zaigrao s Đokovićem na teniskom terenu. Voditelj je Ibrahimovića pitao da li voli igrati tenis, na šta mu je on odgovorio: Volim, ali ne znam kako da igram. Međutim, nakon što je sa Đokovićem razmijenio prve udarce preko mreže vidjelo se da Ibrahimović sigurno rekreativno igra tenis. Pogledajte video.

http://www.youtube.com/watch?v=zYpSpKXDKQE

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti