Nakon odlične turneje po Njemačkoj: Audicija se vraća kući

Piše: Redakcija

Kultna “Audicija” nakon odlične turneje po Njemačkoj, u okviru koje je predstava u februaru izvedena u šest gradova pred više od 7.000 posjetitelja, vraća se u Bosnu i Hercegovinu, i to u Mostar i Sarajevo.

Naime, zbog velikog interesa publike fenomenalni glumci Admir Glamočak, Senad Bašić, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Željko Ninčić, Mladen Nelević, Jasmin Geljo ponovo će pred sarajevsku publiku, i to 20. aprila u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru.

Dan prije, 19. aprilu u Hrvatskom domu “Herceg Stjepan Kosača” u Mostaru ljubitelji dobrog humora nasmijat će se uz Simonidu Puhalo, Majka Kjajevića, Mimu Šiš, Rokija, Čabaravdića, Bogoljuba Šaulića, Mustafu Sudžuku…

Iza turneje kultne predstave stoji agencija “Stage Production” na čelu s producentom Adnanom Mundžićem.

– Pozivi za ‘Audiciju’ stižu iz svih krajeva svijeta. To je definitivno jedan brend koji bi sigurno svakog mjeseca u Sarajevu željelo vidjeti najmanje 1.000 ljudi. To je pokazala i tri puta puna sarajevska Skenderija. Ovaj put odlučili smo se za BKC, koji je manji i intimniji prostor i u kojem će publika na poseban način doživjeti omiljene glumce. Kada je u pitanju gostovanje u Mostaru, sigurno je da će se i tamo tražiti karta više, jer imamo pozive iz cijele Hercegovine, gdje jedva čekaju dolazak ‘Audicije’ – kazao je Mundžić.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti