Sharon Stone: Šezdeset joj je godina tek

Piše: Redakcija

Glumica Sharon Stone (60) i danas osvaja ljepotom i harizmom. Kad je 1992. godine prekrižila noge u ‘Sirovim strastima’ i time stvorila kultnu scenu o kojoj od tada pričaju generacije, samo rijetki su znali da se ova ljepotica može pohvaliti i natprosječnim IQ-om, piše 24sata.

Ljudi s kvocijentom inteligencije koji iznosi više od 140 spadaju u genijalce, a Sharon je jedna od njih. Glumicin kvocijent iznosi 148, a time se svrstala i među najinteligentnije zvijezde među kojima su i Lisa Kudrow te Alicija Keys čiji IQ je 154. Ipak rekorderi su Quentin Tarantino i Matt Damon čiji kvocijent je izmjeren na čak 160.

Iako su mnogi mislili da je Stone članica Mense, međunarodne organizacije natprosječno inteligentnih čiji kvocijent premašuje 148, Sharon je to demantirala.

U sedmu deceniju ušla je prije šest dana, ali i dalje obara mladalačkim izgledom. Izjavila je kako radi na sebi i brine o svom duh i ljepoti te je redefinirala pojam gracioznog starenja.

– Ideja da je mladost jedina stvar koja je lijepa ili atraktivna jednostavno nije istina. Ne želim biti bezvremena ljepotica, nego želim biti najbolja žena koja mogu biti za svoje godine. Nešto izgubiš, ali zato nešto i dobiješ. Zrele godine mogu biti fantastičan početak za nešto novo – izjavila je.

Sharon je spremno prihvatila starenje i sve što ono donosi. Godinama se držala savjeta za ljepotu koje joj je dala majka, a to je da svakodnevno koristi hidratantnu kremu za lice.

Jedina korekcija na kojoj je bila je uklanjanje ožiljka kojeg je zadobila pri padu s konja. Stone kaže kako se za razliku od svojih kolegica, odbija podvrgnuti estetskim operacijama, poput zatezanja lica botoksom.

Ističe da preferira samo organsku i zdravu hranu. Posljednji obrok ima do 19 h i svakog dana pije barem dva litra vode.

– Ne jedem prerađenu hranu, ne pijem kafu i rijetko pijem gazirana pića i alkohol – ispričala je.

U januaru su je paparazzi uhvatili s nepoznatim tamnokosim muškarcem u New Yorku. Tada nije htjela priznati u kakvom su odnosu, ali izgleda kako se više ne libi izmjenjivati nježnosti s novim dečkom. Nedavno je s 19 godina mlađim Angelom Boffom prošetala plažom.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti